2008-04-29

Piimapakki pillanud vanatädi võib olla seotud Tartu kudumisringiga (71)


Pildil olevad lõngakerad ei ole sündmustega seotud.
Täna Estonia peatuse juures piimapaki pillanud vanem naisteravas võib, anonüümseks soovida jäänud lugeja, sõnul olla seotud Tartu kudumisringiga, mis on meediast tuntud oma tasumata 37 kroonise elektriarvega eelmise kuu viimasest nädalast.

Lugeja kommenteeris, pressis "piimamutiks" ristitud, naisterahvast, kui muidu rahulikku ja meeldivad vanainimest, kuid ei unustanud ka lisamata, et on tädi tihti piimapakiga näinud. Siiski ei teadnud ta nimetada ühtegi varasemat juhtumit kus tädike paki oleks maha pillanud. "Ka minu jaoks tuli see üllatusena, et midagi sellist võib juhtuda," jäid tema lõpetavateks kommentaarideks meie lühiintervjuus.

Samas Tartu kudumisringi "Tantsivad Kerad" esindaja ei kinnitanud lugeja poolt toodud väidet. "Ah, meil siin käib igasuguseid, ega me ei suuda ka jälgida kes neist pillavad piimapakke ja kes ei pilla." Konkreetset inimest ta siiski ringist ei mäletanud, kuid ei ole võimatu ka, et kaitstes Tantsivate Kerade mainet piimapakkipillamisafääri eest. Samuti ei soovinud ta kommenteerida 37 kroonist suurvõlga Eesti Energiale.

Piimamuti intsident sai alguse täna pealelõunal kell 13:22, kui Tallinnas, Estonia peatuse juures pillas piimapaki maha eakas naisterahvas. Piimapakk jäi küll vigastutesta, kuid sündmus lõi meedialaine ja põhjustas ebarahulolu Tallinna elanikkonnas.

Kommentaare ei ole: