2009-10-22

Uus erakond: Korruptsioonierakond


Sotsiaalanalüütikutel on au teile tutvustada verivärsket erakonda Eesti poliitmaastikul: Korruptsioonierakond!

1. Aitab JOKKist. Miks peab otsima auke seadustes, lollitama inimesi ja ametivõime? Edaspidi kuulutame kõik asjad, mida tarvis teha, lihtsalt legaalseks!

2. Mis kasu on raske töö ja vaevaga teenitud rahast, kui see teile isegi seaduslikke eeliseid ei anna? Kui valite meid, siis kuulutame altkäemaksu seaduslikuks! Meie ametnikud ei ütle iialgi pistisest ära ja kes on oma ausa tööga teeninud raha, see on meie silmis teeninud ka hüved!

4. Miks peakski keegi tulema valima kui valija tahet koheldakse meelevaldselt: Peibutusparte on valimistel rohkem kui päriskandidaate. Hääli kantakse üle ühele ja teisele poole. Erakonnad liituvad, inimesed astuvad vahetult peale valimisi teise erakonda.... Valija tahtest jääb järgi väga vähe, aga valides meid ja saates meile foto hääletussedelist, anname igale valijale 1000 krooni! Lisaks sellele, saavad esimesed 10 000 häälemüüjat kingituseks erakonna logoga võtmehoidja!

5. Valitseme tõeliselt demokraatlikult! Meie jaoks on rahva hääl kõige olulisem! Me ei tee otsuseid kulisside taga, me kuulame sind! Kui soovid midagi maailmas parandada, tule ja suhtle mõne meie ametnikuga ja me tutvustame teile pististe hinnakirja!

Kõik see kõlab liiga hästi, et tõsi olla? See pole nii! Tule vali korruptsioonierakond ja sinu unistused saavad teoks!

Kommentaare ei ole: